Review: BenQ W7500 verbeterd 05/03/15

De review van deze mooie BenQ W7500 DLP 3D videoprojector is aangepast.   Er zijn als je hem nu koopt of hem een firmware-update geeft namelijk wat dingen verbeterd.

Voor wie de review al helemaal gelezen had is het wel handig, als je geen zin hebt om de herschreven versie te lezen, dat ik de verbeteringen hier even apart vermeld.

Voor wie de review nog niet gelezen heeft, is het zeker de moeite waard om hem hier te bekijken:
Review BenQ W7500

Het blijft een projector die je zonder ISF-kalibratie beter links kunt laten liggen, maar als deze projector ISF-gekalibreerd is, presteert hij ontzettend mooi en behoorlijk filmisch ondanks dat het hier een DLP betreft.

Wat is er nu zoal verbeterd?
- Het ISF-kalibreren gaat nu veel netter.
- Ook voor 3D kun je volledig kalibreren, maar alleen de Normal Mode gebruiken. Eenmaal gekalibreerd geeft hij meer licht. Brilliant Color kun je hier dan beter uitlaten omdat het beeld dan juist weer minder licht geeft
- De Iris werking is drastisch verbeterd en heeft nu meer functie en valt minder op en lijkt ook minder gehorig te zijn, vergeleken bij de release.
- Wat ook erg mooi is, is dat de Auto Iris gewoon werkt tijdens het 3D en dit geeft een enorme extra diepte aan het beeld. Zo ziet het 3D er fenomenaal uit.

Al met al komt deze projector nu nog mooier uit de review en dit is zeer zeker de moeite waard om te vermelden.

  • BenQ W7500
  • Harderwater 50, 2993 DW Barendrecht
  • T 0180 85 33 91 - M 06 456 50 925
  • info@mediasluis.nl
NeverDull