Aangenaam, Matthieu!

Ik ben gespecialiseerd in het leveren en installeren van de echte bioscoop ervaring bij jou thuis. Ook jouw woonkamer kan worden aangepast om in een oogwenk tot een heuse bioscoop om te zetten en weer terug. Het ene moment kijk je het nieuws op TV, en een minuut later zit je in een echte bioscoop en word je in de film gezogen. Ik lever de video-apparatuur met ISF-kalibratie, zodat het beeld zodanig wordt weergegeven zoals de filmregisseur het bedoeld heeft, waar ze in Hollywood ook veel geld voor neerleggen om het zo goed mogelijk over te zetten op schijf.

Sinds Juni 2006 ben ik beroepsmatig actief bezig met videoprojecctie. Aangestoken door mijn vader was ik als kind al in de ban van projectie en ben ik ijverig in de weer geweest met Super8 (8mm) film en had thuis op jonge leeftijd zelfs al een bioscoop, waar buren geregeld tegen betaling gehuurde films kwamen kijken. Ook de magie van het zelf filmen en projecteren hiervan gaat digitaal gewoon door en word alleen maar mooier naar mate de techniek vordert. Nu al is het filmen en projecteren in HD al ongelooflijk mooi en straks doen we dit in 4K. Weer ouderwets gezellig met de familie jouw vakantiefilms of foto's projecteren is echt fantastisch. Dit is zelfs in 3D mogelijk met de diverse 3D camera's en 3D Camcorders en natuurlijk is dit ook weer te projecteren met de 3D Videoprojectors.

Voor Mediasluis ben ik 3D Stereofotograaf van beroep geweest en privé doe ik dit nog steeds, eigenlijk al sinds 1993. Voorheen ging het fotograferen van de 3D foto's of Dia's met een gekoppelde Spiegel Reflexs Camera en het projecteren van de stereoparen met 2 Diaprojectors op een zilverscherm met gebruik van polarisatiefilters. Tegenwoordig gebruik ik voor het fotograferen in 3D een Fuji 3DW3 stereocamera en het projecteren met de moderne 3D Videoprojectors van nu. Ook filmen kan tegenwoordig in 3D en hier heb ik al verschillende 3D Videocamera's voor mogen testen en reviewen en die werken verbluffend goed. Dit is vergeleken met vroeger allemaal veel mooier, maar ook goedkoper geworden. Kijk gerust eens even rond op de website van Mediasluis en zie wat voor moois er tegenwoordig allemaal voor handen is. Neem daarna gerust eens contact op. Graag help ik je bij al jouw vragen.

Recente reviews

 • Welke video projector is geschikt voor jouw thuisbioscoop

  17/08/23 Lezen >
 • Sony VPL-XW7000ES vs JVC DLA-NZ8

  28/01/23 Lezen >
 • Sony VPL-XW7000ES 3D native 4K Laserprojector

  03/01/23 Lezen >
 • Harderwater 50, 2993 DW Barendrecht
 • T 0180 85 33 91 - M 06 456 50 925
 • info@mediasluis.nl
NeverDull