Demoruimte

In de demoruimte kun je de mooiste projectors met elkaar vergelijken, zodat je een goed beeld kunt krijgen van wat er allemaal mogelijk is en wat je thuis kunt verwachten. Deze modellen verschillen van tijd tot tijd. Maak gerust een afspraak om langs te komen voor een demonstratie. Je kunt in de reviews namelijk wel lezen hoe mooi het is, maar zelf beleven is natuurlijk beter.

Mediasluis is officieel dealer van:
- Audipack - BenQ - Da-Lite - Epson - JVC - Kingpin - Oehlbach - Projecta - Sony - Xpand.
Mediasluis levert in principe alles van deze merken.

Prijzen

De prijzen op de website zijn voornamelijk adviesprijzen en kunnen bij een offerte aanvraag wat lager uitvallen. Neem daarom gerust contact met mij op.

ISF-Kalibratie

Wat is ISF-Kalibratie?
ISF staat voor Imaging Science Foundation. In Hollywood word kosten noch moeite bespaard om het beeld en de kleuren zo realistisch mogelijk weer te geven, of bewust juist in een bepaalde sfeer te krijgen. Hoe kun je er nu zo zeker van zijn dat jouw TV of Projector de film zodanig weergeeft dat het precies is zoals de regisseur het bedoelt heeft? Hiervoor is er een standaard bepaald. In High Defenition is dit in REC 709. Met een ISF-Kalibratie word je projector volledig doorgemeten en afgesteld volgens die standaard, zodat hij het beeldmateriaal natuurgetrouw en zo optimaal mogelijk weergeeft.

Waarom is dit eigenlijk nodig?
Je TV of projector vanuit de doos in de fabrieksstand laten staan, is als een Airco aanschaffen en de thermostaat niet gebruiken. Een TV, ongeacht hoe duur ook, wordt vanuit de fabriek zo afgesteld, dat hij in de winkel het meest opvalt. De verlichting is in een winkel verre van ideaal, en totaal anders als bij je thuis. Alleen al een basis afstelling verbeterd het beeld drastisch in het voordeel. Na een ISF-Kalibratie komt je TV of projector helemaal tot leven en haal je al het goede uit je apparatuur. Niet alleen de levensduur gaat erop vooruit, maar ook het energieverbruik.

Recente reviews

 • JVC Versie 3 Projector upgrade

  29/12/23 Lezen >
 • Welke video projector is geschikt voor jouw thuisbioscoop

  17/08/23 Lezen >
 • Sony VPL-XW7000ES vs JVC DLA-NZ8

  28/01/23 Lezen >
 • Harderwater 50, 2993 DW Barendrecht
 • T 0180 85 33 91 - M 06 456 50 925
 • info@mediasluis.nl
NeverDull